2019. szeptember 24., kedd

Julcseeka Life Light Paleo Piskóta és sűrítő lisztkeverék - Jelenlegi ára: 780 Ft


A lisztkeverékből, nagyon finom, hagyományos ízű, állagú piskóta készíthető. Illetve sűrítésre és habarásra is használhatjuk 1: 1 arányban a hagyományos liszthez képest.
LIGHT PALEO 
Mellékízmentes és Finom! : )
Összetevők: mánióka liszt, kókuszliszt, bambuszrostliszt.
Hagyományos piskótához hozzávalók (Light paleo) : 6db tojás, 40g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő, pici csipet parajdi só.
Elkészítése: A tojásokat egyben verjük fel a választott édesítővel, majd mikor kemény habot kaptunk, a lisztkeveréket óvatosan, hogy a habot ne törjük össze forgassuk bele. Sütőpapírral bélelt formába öntsük és 180 fokos előmelegített sütőben, tűpróbáig süssük.
Krémes piskótához hozzávalók ( Paleo) : 7db tojás, 45g olvasztott kókuszzsír, fehérjéhez 45g eritrit vagy annak megfelelő édesítő, pici csipet parajdi só, sárgájához 50g eritrit vagy annak megfelelő édesítő.
Elkészítése: A tojás sárgáját verjük fel az édesítővel és a kókuszzsírral, adjuk hozzá a lisztkeveréket, majd a fehérjét verjük az édesítővel kemény habbá és óvatosan forgassuk hozzá a sárgájás tésztához, hogy ne törjük össze. Sütőpapírral bélelt formába öntsük és 180 fokos előmelegített sütőben, tűpróbáig süssük.
Sűrítésre, habaráshoz használva: Egy az egyben úgy használhatjuk, mint a hagyományos lisztünket. Ha a receptben 1 ek liszt szerepel, ebből is tehetünk ugyanannyit.
 
Netto: 100g
Energia: 1362kJ/322 kcal
Zsír: 1, 24 g
amelyből telített zsírsav: 0, 98 g
Szénhidrát: 69, 07 g
amelyből cukrok: 2, 27 g
Fehérje: 2, 56g
Só: 6, 65g
Rost: 9, 81 g
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostot tartalmaz.
 
A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!
Tekintse meg további termékeinket is!


Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2019-10-15 21:02 .