2019. szeptember 30., hétfő

CSERE JÖHET ! 14 K ARANY BUDAPEST TOKOS I.W.C SCHAFFHAUSEN SVÁJCI KARÓRA,HIBÁTLAN MŰKÖDŐ ÁLLAPOT. - Jelenlegi ára: 320 0

AZ ARANY ÁRA AZ ELMULT 6 HÓNAPBAN 30% AL DRÁGÁBB LETT. HASZNÁLJA KI AZ ALKALMAT!
14 K ARANY BUDAPEST TOKOS  I. W. C SCHAFFHAUSEN SVÁJCI KARÓRA, SZÉPEN  MŰKÖDŐ, NEGYVENES ÉVEK BÉLI SZERKEZETTEL, ÉS HIBÁTLAN ESZTÉTIKAI ÁLLAPOT.
ÍGY A HETVENHEZ KÖZELEDVE, ELGONDOLKODIK AZ EMBER FIA OLYAN DOLGOKRÓL IS, AMIK ELŐTTE SOHA NEM VOLTAK FONTOSAK SZÁMÁRA. MI LESZ MIND AZZAL A SOK SZÉP ANTIK HOLMIVAL, MIND AZOKKAL A KINCSEKKEL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTT AZ EMBER. ÉS HA MÉG A GYEREKEID, UNOKÁID IS MIND KÜLFÖLDÖN ÉLNEK AZ MÉG JOBBAN ÖSZTÖKÉL ARRA, HOGY TÉGY VALAMIT MINDAZZAL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTTÉL. A FÖLDBE NEM VIHETED MAGADDAL MINDEZT, EZÉRT INKÁBB ELADOM ŐKET, ÉS ELMEGYEK BELŐLÜK NYARALNI.
ÖTVEN ÉV GYŰJTEMÉNYE KERÜL ELŐBB UTÓBB KOTYA-VETYÉRE.
Eladó, egy nagyon megkímélt, alig hordott, 17 köves,   finom  14K MAGYAR fémjeles, BUDAPEST tokos  I. W. C. azaz egy SCHAFFHAUSEN  márkájú férfi  arany KARÓRA. Szeretném megemlíteni, hogy ez egy  AGÁRFEJ jelzésű DUDAPEST tokos 14 KARÁTOS, de 24 K arannyal bevont karóra. Az óra a tulajdonomban van közel húsz éve, de nem hordtam többször 3-4 alkalomnál, mert mindig attól féltem, hogy vagy megkarcolom, vagy oda ütöm valahova. Pont ez miatt az óra nagyon jó állapotban maradt. Tokja, 35 mm átmérőjű felhúzó nélkül,  üveglapja karcmentes. Számlapja hibátlan. Szíja, és félhúzója eredeti. Finom, kecses, igen szép megjelenésű férfi de lehet női is, azaz unisex karóra, mely az új igényes gazdát keresi. Tegnap ismét elővettem, azóta is hibátlanul pontosan működik, úgy ahogy agy svájci órának kell. A képek nem adják vissza a valós állapotot. Az óra minden szempontból tökéletesnek, hibátlannak mondható. A képen látható folt, a valóságban nem létezik. Húsz év után minden órára ráfér, egy tisztítás, amit itt is csak ajánlani tudok.  
Egy reális kp ajánlatot mindig szívesen megfontolok, de az álmodozó, időhúzó, ígérgető, hitegető-halogató, nem fizető, és haszonleső szerencselovagok, a nevetséges és sokszor már sértő ajánlataikkal, kérem kerüljenek, mert nem vagyok szorult anyagi helyzetbe.  Utánvétellel nem eladó. Az órára korára való tekintettel garanciát nem vállalok.   KÉREM NÉZZE MEG AZ ÓRÁT MŰKÖDÉS KÖZBEN A YOU-TUBE-ON.
JAWA VELOREX BŐREGÉR, NEM NUMIZMATIKAI ÉRTÉKŰ ARANYÉRMÉK,   NAGYMÉRETŰ BAROKK DOXA ZSEBÓRA,   DUFLEX , KINGA , VAGY LEICA FÉNYKÉPEZŐGÉP, EGY PÉNZVERDEI DÍSZTŐR, BÉCSI PÁNCÉLSZEKRÉNY, ZSOLDLÁDA, DE EGY LEGÁLISAN RIASZTÓVÁ ÁTALAKÍTOTT VZ61 SKORPIÓ CSERÉJE IS ÉRDEKEL. KÖSZÖNÖM, DE CSAK A NEVEZETT CSERE TÁRGYAK ÉRDEKELNEK, ÉRTÉK EGYEZTETÉSSEL.  
Az utolsó 2 képen lévő aranyórák is meg lettek hirdetve.
Az óra működése megtekinthető itt.  
Egy érdeklődő kérésére feltettem egy képet a szerkezetről.
A szerkezeten 3 beírást látok.  
1. INTERNETIONAL WATCH CO.
2. C83
3. 994460
https: //www. youtube. com/watch? v=QCf6Ti9MbBI&feature=youtu. be


Jelenlegi ára: 320 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 11:44 .