2019. március 30., szombat

ThiEYE T5 Edge sportkamera Native 4K 1080p, 20MP, 2" LCD, WIFI,képstabilizátorral,hangfelismerőve... - Jelenlegi ára: 55

ThiEYE T5 Edge sportkamera Native 4K 1080p, 20MP, 2" LCD, WIFI, képstabilizátorral, hangfelismerővel, távirányítóval
ThiEYE T5 Edge sportkamera Native 4K 1080p, 20MP, 2" LCD, WIFI, képstabilizátorral, hangfelismerővel, távirányítóval
Ha élsz-halsz az extrém pillanatokért.
? 20mp-es 4K-s ultra HD felvételek készítésére kialakítva
? 6 tengelyes elektronikus képstabilizátorral, 2 colos IPS kijelzővel
? Hangvezérléssel irányítható, Wifi-vel ellátva
Itt a jó idő végre, az összes szabadidőnket szeretnénk a természetben tölteni, nyaralni, kirándulni, sportolni, utazni..
Ha te is közéjük tartozol, és nem is akármilyen szinten, hanem esetleg az extrémebb helyzeteket is kedveled, ez a sportkamera lesz a tökéletes választás!
Bármilyen rázós helyzetben helytáll majd, köszönhetően a 6 tengelyes elektronikus képstabilizátorának, amivel minden mozgó pillanatot élesen csíphetsz el.
Miután megugrottál minden nyaktörő mutatványt, vagy éppen a tenger mélyén gyönyörködsz az ottani állatvilágban a búvárkodásod során, ahogy partot értél máris továbbíthatod a lélegzetelállító felvételeidet, képeidet a Wifi-n keresztül a telefonodra és máris megoszthatod az élményt a családoddal, vagy a barátaiddal, leközölheted a blogodon, vagy élőben bejelentkezhetsz az Instádon.
A multifunkciós kialakításának köszönhetően tökéletes lesz a drón felvételekhez is, mivel akár 4K felbontásban is rögzítheted a felvételeidet 30 fps-sel, míg Full HD esetén a 60 fps is elérhető (720P esetén akár 120 fps is választható). A hangvezérlést WiFi kapcsolaton keresztül és a kis távirányítójával tudod majd szabályozni, bár ez egyelőre csak angol nyelven elérhető.
20 megapixeles képeket, slow motiont, photo burst (sorozatképeket) vagy a time lapset (hosszú idő alatt felvett képeket rövid időn belül lejátssza) is készíthetsz, amit a 2 colos IPS kijelzőn tudsz visszanézni.
Remek torzítás korrekcióval látták el, ami jól jön a nagylátószögű, 170 fokos lencsénél (egyébként állítható a látószög). A hozzáadott tokkal maximum 60 méterig vízálló, ráadásul az Aqua módban a víz alatt is jó felvételt készíthetsz, a termék ugyanis kiküszöböli a víz által okozott képromlást.
Az 1100 mAh-s akkumulátor 80 percnyi felvétel rögzítését teszi lehetővé (4K felbontás esetén). ThiEYE T5 Edge távirányítójával, amit a csuklódhoz is rögzíthetsz, bluetooth kapcsolaton keresztül, hangvezérléssel irányíthatod az akciókamerádat, különböző előre beprogramozott utasításokon keresztül.
Micro SD memória kártyával bővíthető.
Az alap kiegészítőivel is teljes értékű felhasználást garantál minden felsorolt sporthoz, vagy élethelyzethez, amit persze a végtelenségig bővíthetsz.
A lehetőségek tárháza most a tiéd ezzel a szuper kis szerkezettel!
A sportkamera tökéletesen kompatibilis az alábbi kiegészítő szettjeinkkel:  10 db-os univerzális sportkamera tartozék készlet,  50 db-os univerzális sportkamera tartozék készlet
Tulajdonságok:
- Hangvezérlés (csak angol nyelven, beépített 1 x 3V CR1632 akkumulátorral)
- A hangszóró egyszerű hangutasítások a távvezérlőhöz vagy a távvezérlő gombjának megnyomásával a fényképezőgépet is vezérelheti. A lenyűgöző hangvezérlés technológiája lehetővé teszi a T5 Edge használatát a kezében
- Native 4K 30 kép / mp videók
- Felvétel 4K 30fps ultra HD videóról
- Beépített 2 hüvelykes ultra HD IPS képernyő
- Nagyobb, mint az előző generáció
- 20MP fényképek, különböző fotó módok
- Egyszeres felvételkészítés, önkioldó, fénykép fújás, időeltolódás és hosszú expozíció
- Gyro stabilizátor (EIS 4K és 1080P esetén)
- Az elmosódás minimalizálása és a készülék rázkódásának kompenzálása, hogy tiszta és stabil képet biztosítson
- 360 fokos forgatható tartó és 1/4-es menetes betét
- Az egyedülálló 360 fokos forgó csat lehetővé teszi a különböző fényképezési szögek beállítását, és az 1/4 hüvelykes menetes betét csatlakozik az állványhoz vagy a selfie stickhez
- Torzításkorrekció
- Hosszú expozíció
- A felvétel időtartamának meghosszabbítása
- Professzionális IP68 vízálló borítással ellátva, a T5 Edge vízálló, 60 méterig
- APP távvezérléshez, szerkesztéshez és megosztáshoz
- Csatlakoztassa Android vagy iOS eszközeit a ThiEYE Cam APP segítségével (letölthető a hivatalos weboldalról www. thieye. com vagy beolvashatja a QR-kódot), majd beállíthatja a kamerát, megtekintheti, szerkesztheti és megoszthatja videói és fényképeit 1080p
Csomag tartalma:
kamera
akkumulátor
vízzáró tok
nyitott tok
USB kábel
1 db GoPro mount
2 db sisak felfogató mount
felhasználói kézikönyv
törlőkendő
2 db tapadófelület
1 db távirányító
2 db gombelem
1db vízzáró tok ajtó
2 db nedvességfelszívó
1 db hordzsák
 


Jelenlegi ára: 55 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .