2019. március 26., kedd

Merrell MOAB GORE-TEX 36-os női túra cipő - Női outdor cipő 36-os - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Női túra cipő a képeken látható állapotban. Kívül nincs hibája , belül a bélés a sarkánál és a fűzőnél van kiszakadva ez látható a képeken kérésre teszek még fel képet. A Merrell MOAB Gore-TEX női modell A Gore-TEX membránnal ellátott szintetikus bőr hűvösen és szárazon tartja a lábat. vízálló felsőrész Gore-TEX membrán a bevarrott nyelv távol tartja a szennyeződéseket a cipő orrán és sarkán található műbőr növeli a lábbeli élettartamát M-Select Fresh - az antibakteriális védelem megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását a nylon lábboltozat támaszték biztosítja a lábfej természetes mozgását és a jobb stabilitást a sarokrészen lévő Merrell Air Cushion csillapító fokozottan csökkenti a terhelést és növeli a stabilitást préseléssel formázott EVA köztes talprész csillapítja a talajfogást a Vibram talprész kiváló tapadást biztosít minden felületen a talpmintázat mélysége 5mm .
Vibram
A cipőtalp anyaga úgy van tervezve, hogy ellenálljon mindenféle egyenletlen terepnek. Az egyedi Vibram vegyület a garancia a tökéletes tapadáshoz, mind száraz, mind nedves terepen.
Air Cushion
Szabványozott Merrell Air Cushion köztes talprész, mely elnyeli az ütéseket és javítja a stabilitást. Kizárólag a Merrell cipőknél használatos. Az Air Cushion talajfogásnál összenyomódik és elnyeli a keletkezett energiát, ami esetenként négyszerese is lehet a testsúlynak, ennek a tulajdonságnak nincs konkurenciája a mai piacon. Ráadásul az Air Cushion, a bokát természetes helyzetben tartja és stabilizálja a lábtalpat. Kínálata, kényelem és ütéscsillapítás, amit futócipők kínálnak, stabilitással és ellenőrzéssel, ami a túrázáshoz szükséges. Nem tartalmaz üregeket, vagy légpárnákat, amik idő múlásával kidurranhatnak.
Gore-TEX
VÍzÁllÓ És LÉgÁteresztŐ: vízálló és légáteresztő szisztéma a maximális kényelem érdekében RugalmassÁg: speciális konstrukció, biztosítja a rugalmas, gátlástalan mozgást KivÁllÓan Ül A LÁbon: természetes mozgást biztosít.
EVA
Pórusos szerkezetű anyag, mely alacsony súllyal kiváló ütéscsillapító. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. A legelterjedtebb köztes talprész típus.
M-Select Fresh
Az M-Select Fresh a természetesen előforduló mikrobák segítségével, hosszú távon eliminálja az izzadság által létrejött baktériumokat és a kellemetlen szagot. - kémiai vegyületek nélkül - természetbarát

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-16 12:25 .