2022. november 17., csütörtök

ÁSVÁNY-ÉKSZER-FOSSZÍLIA ~ 20 millió éves korall fosszília medál, saját gyűjtis darab F96598 - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Termék leírás: Ékszer Korall fosszilis Indonézia (Fossil Coral 105, 65 carat 21, 13 grams 59, 79 mm Gyűjteménykód F96598 White Nipomo Coral Fossil Olivary Pendant Bead 20 million years ago). Ásvány és fosszília gyűjteményeink úgy állnak össze, hogy tartalmazza a nyers ásványt, előkészített csiszolatot, és belőle készült dolgokat (ékszert) Ez a példány is gyűjteményünkben van, nem hordtam. Nagy méretű darab.  Anyagi okok miatt, tovább folytatódik gyűjteményeink kiárusítása. Folyamatosan kerülnek fel gyűjteményeink nemzetközi szintű darabjai is >ásvány-fosszília, >meteorit-tektit, >csiga-kagyló >neolitikum-paleolitikum és >numizmatika témakörökben, legtöbbször beszerzési ár alatt, vagy akár 1 Ft-ról.  
Gyűjteménykód:  F9659
Garancia:
Minden termékem (gyűjteményes darabom) eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok.  
Kapcsolattartás kifejezetten e-mailben. KÉRLEK ÍRJ!!!
Kérlek e-mailben, vagy a vaterán tedd fel kérdéseidet, így jobban átlátom ki mit kérdezett, precizebben tudok válaszolni, nem vesznek el a címek és nem marad megválaszolatlan levél.
E-mailekre igyekszem mielőbb válaszolni, de kérlek légy türelemmel. Én is így teszek. : )
Posta:
Mindig előre utalás után.
Postai (vatera-futár) díjszabás szerint. Nincs csomagolási és egyéb + költség! Ásványok esetében (is) a vatera sokszoros postaköltséget számol. A valóságban csak egy postaköltség van, egy küldeményben (általában) több tételt is el tudok küldeni. Sima levélben csak a vevő kérésére és felelősségére postázok, előre leadott + értékelés esetén.
Választható opciók:
650 Ft – ajánlott levél POSTÁN MARADÓ kiegészítéssel (postakész borítékban) – (véletlen tudtam meg ezt a lehetőséget. ) Előre utalás után, súly és méret korlátozás nélkül ami belefér a borítékba. (ez volt az ajánlott postakész boríték funkciója 2017. január 1-ig) Elvesztése esetén a posta a feladási díj 15x-ig fizet kártérítést (9700 Ft). FONTOS információim szerint a posta semmilyen értesítést nem fog adni. A címzettnek kell a postahivatalban keresnie az ajánlott levelét.
825 Ft – vatera MPL futár csomagautomata – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 20 kg-ig és 50 cm x 35 cm x 31 cm dobozméretig. Előnye az alacsony ár, amely értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.  Hátránya, hogy egyenlőre csak nagyvárosok bizonyos helyein van ilyen automata és 2 munkanapon belül fel kell venni a küldeményt. Erről SMS-ben és e-mailben is kapunk részletes, közérthető értesítést.
1325 Ft - vatera MPL futár, POSTA-ponton, MOL- vagy COOP ponton – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. (mi is kipróbáltuk) Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1460 Ft - vatera MPL futár, háznál felvéve – Előre utalás után, szinte minden küldhető így. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Előnye a kényelem, házhoz szállítják és értékbiztosítást is tartalmaz 150. 000 Ft-ig.
1630 Ft – postacsomag 2 kg-ig- Előre utalás után. Kis és nagyméretű tételek is küldhetők így, 2 kg-ig, utána súlyarányosan nő az ár. Hátránya, hogy drága és értékbiztosítást sem tartalmaz (külön kell fizetni érte) Előnyét nem találtam.
Felelősség vállalás:
A posta ajánlott levél elvesztése esetén a feladási díj 15-szöröséig vállal felelősséget. Ez kb.: 8000 Ft. Felette érdemes értékbiztosítást kérni, ez a vevő költsége.  MPL vatera futár esetén 150. 000 Ft-ig lehet biztosítani a feladott csomagot és nincs + költsége.  
Spórolási lehetőség:
Utalás után, van lehetőség több tétel összevárására, így lehet takarékoskodni a költségekkel.
Kérlek, ezt külön jelezd! Köszönöm.
Licitet nem törlök, kérlek előtte kérdezz, ha valamiben bizonytalan vagy.
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-18 00:39 .