2022. október 17., hétfő

R_011 Eco mosólabda mosógolyó AS-0030 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Katalógus szám: R_011
Megnevezés: Eco mosólabda mosógolyó AS-0030
Leírás:
Mosólabda a vegyszermentes mosásért - 1500 mosási kapacitás
Miért használnál vegyi anyagokat, ha a bőr- és környezetbarát mosógolyó kéznél van és ugyanazt az eredményt érheted el vele, ráadásul pénzt is spórolsz?
240 grammos mosólabda
Mérete: 10 cm
Élettartam: 1500 mosás
A labda belsejében kerámia golyók vannak
Biztonságos és takarékos megoldás
Antibakteriális, antiallergén és bababarát
A mosólabda mosási elve nem a vegyi adalékokon alapul, melyek irritálhatják a bőrt a ruha szálai közt visszamaradva és károsítják a környezetet, hanem a víz és a benne oldva található sók ionizálásán. Az ionizálás megkönnyíti a víz áthatolását a szálak között, lehetővé téve a ruhák anyagának mélyreható tisztítását.
Moss mosógolyóval, így rengeteg pénzt spórolhatsz meg hosszútávon és vegyszermentesebben élhetsz!
Doboz méretei: 10x9. 5x10cm
Súlya: 273g
Állapota: új, a doboza szétnyílt
Az átadással és postázással kapcsolatos információkat bővebben megtalálja az I+
oldalamon
A telefont a munkám miatt gyakran nem tudom felvenni, amennyiben megadta telefonszámát vissza fogom hívni, kérem, hogy a terméklapon, vagy az e-mail címemre írjon, mindenképpen válaszolok: )
A megrendelt terméket az alábbiak szerint tudom személyesen átadni: A XI. kerületben a Savoya Parknál a hét öt napján legkésőbb előző nap egyeztetett időpontban, tudom adni az általam kínált termékeket.
Postázás esetén a termékdíj & postázási díj átutalása után küldöm a megrendelését. A postaköltség a mindenkor érvényben levő postai díjszabás szerint alakul, természetesen csomagolási költséget nem számítok fel. Postázás mellett a megrendeléseket FoxPost-tal (automatába és házhoz is) MPL csomagautomatába is tudom küldeni.
Valamint a megvett termékért érte is lehet jönni a XI. kerületben a 41. villamos Repülőtéri megállójánál át tudom adni személyesen.
Postázási lehetőségek: Előre utalás beérkezése után. Mindenkori aktuális postai, FoxPost díjszabások az érvényesek.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-18 01:07 .