2021. december 6., hétfő

Nanoil Castor Oil - Organikus, hidegen sajtolt olaj arc-, test- és hajápolásra 50 ml - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

HIDEGEN SAJTOLT. A hidegen sajtolásnak köszönhetően, a Nanoil nem veszít el értékes alkotóelemeket. Így maradhatott meg ez a tápanyagok színtiszta esszenciájának.
FINOMÍTATLAN. A Nanoil Castor Oilt nem vetik alá finomítási eljárásnak, ennek köszönhető, hogy az olaj megőrizte a természetes színét és aromáját, illetve az összes benne lévő hasznos tápanyagát.
100%-BAN ORGANIKUS. A Nanoil egy organikus termék, amely semmilyen tartósítószert vagy szintetikus adalékot nem tartalmaz. A formula kizárólag csúcsminőségű ricinusolajból készül.  
GYORSABB NÖVEKEDÉS. Az olaj legnagyobb előnye, hogy aktivizálja a szőrtüszőket, így a hatóanyagainak a segítségével stimulálni tudja a hajnövekedést, ennek köszönhető, hogy képes gondját viselni a fejbőrnek, a szempilláknak és a szemöldöknek.  
RAGYOGÁS FOKOZÁSA. Bőrön, hajon és a körmökön alkalmazva (javasolt egy könnyebb textúrájú olajjal való higítása) képes fokozni a ragyogást, a nap visszaverődésének kihasználása miatt még egészségesebb és gyönyörűbb leszel.  

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 11:49 .