2021. november 28., vasárnap

2db magyar kalandjáték PC-re akár külön is (Jumurdzsák gyűrűje, - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


A Jumurdzsák gyűrűje díjnyertes magyar DVD verziója műfaját tekintve interaktív film, mely eredetileg Eger számára készült alternatív városmarketing eszközként. Ez az eredeti verzió egyben a Jonathan Hunt történetek első epizódja is – mivel a kalandjáték 2012-ben folytatódik!
Jonathan a 30-as éveiben járó, amerikai oknyomozó újságíró. Magyar gyökerekkel rendelkezik, ezért kiválóan beszéli a nyelvet. Szabadságra jön Magyarországra, mert szeretné meglátogatni édesanyja szülőföldjét. Ugyanakkor van két titokzatos levél a családi hagyatékban, amelyek szálai szintén ide, pontosabban Egerbe vezetnek, és úgy dönt, ennek is utánajár. Hamar felismeri azonban, hogy ténykedéseit nem mindenki nézi jó szemmel. A nyaralásból izgalmas nyomozás lesz múltból érkező üzenetek és egy különleges gyűrű után – mely végül elvezeti őt egy időgép rejtekhelyére. Eközben számos rejtélyre derül fény, Jonathan megfejti Gárdonyi Géza titkosírását, Schubert szimfóniájának rejtett üzenetét és egy XIV. századbeli bombát is készít. Egy szerelem is szövődik – lehet, hogy Jonathan véglegesen otthonra talál Egerben…
Jellemzők:
• Lebilincselő történet
• Több mint 30, virtuálisan bejárható, valós helyszín
• Kivételesen gazdag atmoszféra
AGON:
A kalandjátékok műfaját már sokan eltemették, azonban ennek ellenére mégis fel-feltűnnek az újabb alkotások a boltok polcain. Az elmúlt időszak legnagyobb szenzációja a Syberia volt, de a Runaway és a Broken Sword 3 is szerzett jónéhány felejthetetlen pillanatot. Most azonban egy aprócska magyar fejlesztőcsapat egyedi koncepcióval próbál utat törni az útvesztőben. Az Agon című kalandjátékukat egyedi módon próbálják terjeszteni, ugyanis nem kerestek kiadót, amely a jól bevált módon eljuttatná programjukat a világszerte megtalálható üzletekbe, hanem az internet segítségével szeretnék "kézbesíteni" azt a vásárlókhoz.
Az Agon a Myst című kalandjáték által kitaposott utat követi, azaz belső nézetből látjuk a környezetet, minden helyszínen 360 fokos szögben tudunk körbenézni, és 3D-ben megjelenített szereplőkkel beszélgethetünk. A karakterek angol hangok szólalnak meg, de akár a magyar nyelvű feliratozást is beállíthatjuk, így azok számára is érthető lesz a cselekmény, akik hadilábon állnak az idegen nyelvvel. A történet szerint az Angol Nemzeti Múzeum egyik professzorát alakítjuk 1903-ban, aki egy nap titokzatos levelet kap. Ennek hatására kezdünk el nyomozni egy különleges táblás játék után. Utazásaink során több országban fordulunk majd meg, ahol megismermerkedhetünk az adott kultúrára jellemző táblás játékokkal.
kérésre külön is felteszem őket Jumurdzsák 4000Ft, Agon 1500Ft
jó állapotban
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-28 18:32 .