2021. július 27., kedd

Per Una női absztrakt mintás top M (5) - Jelenlegi ára: 300 Ft


Jelen aukció tárgya a képeken látható Per Una felső. Beleírt mérete UK 12 (M). Anyaga 35% pamut, nagyon rugalmas, enged még. Újszerű.
Igyekeztem jól fotózni, de előfordul, hogy a kép a vaku vagy a monitor beállításai miatt nem adja vissza az eredeti színeket. Igyekszem a termékeimet alaposan átnézni, és ha valamelyiken hibát látok, azt fotózom, de előfordulhat, hogy valamit (pici folt, varrásbomlás, pici lyuk) nem veszek észre.
FONTOS:
Személyes átadást nem tudom megoldani. Postázás hetente 1 alkalommal, szerdánként (amennyiben előző nap banki zárásig megjön az utalás).
Munkám jellege miatt sokszor ki van kapcsolva a telefonom, ezért a kapcsolattartás kizárólag E-MAIL-ben lehetséges. Igyekszek hamar megválaszolni minden kérdést, de kérem legyen türelemmel.  
Sem ruhákat, sem más terméket vissza nem vásárolok.
Postázás a vételár + postaköltség előre utalását követően történik kizárólag a terméklapon megadott szállítási módokon. Utánvéttel és foxposttal nem postázok. Az utaláshoz szükséges adatokat a vásárlást követően küldöm. Amennyiben több terméket vásárolt, kérem várja meg, amíg jelentkezem, hogy meg tudjam adni a pontos postaköltséget.
A fizetés rendezésére max.  2 hetet tudok várni, utána a megfelelő értékelés mellett újraindítom a terméket. Kérem, csak akkor vegye meg a terméket, ha mindezzel egyetért, és ennyi idő alatt le tudjuk rendezni az adásvételt.
Köszönöm, hogy megnézte a termékemet!


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 11:45 .