2021. május 28., péntek

Zandona M-es shield evo x7 motoros / lovas protektor / gerincvédő - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Zandona M-es shield evo x7 motoros / lovas protektor / gerincvédő:  
Garantáltan eredeti, külföldön lett vásárolva! Komoly védelmet nyújt a gerinc számára legyen az motorozás, lovaglás vagy egyéb sport... Gumis, állítható és lecsatolható "vállpántokkal", valamint széles, kényelmes és biztonságos tépőzárrala derékon.  
Nagyon jól jársz vele...
Kevésszer volt viselve.  
A régi bolti ára több, mint 70. 000 HUF volt, ahogy alább a linkben olvashatod... De még most sem olcsó...
Mérete:   "M"-es
Kb 56 x 30 cm a szállítási mérete.
Itt pl utána olvashatsz:
http: //www. lovaswebaruhaz. hu/lovas_felszereles_reszletei/lovasfelszereles/kobakok_es_biztonsagi_felszereles/Gerincvedok/ZANDONA_gerincvedo_Shield_Evo_X7
Leütés után azonnal vihető, mert fixáras!  
Ha van időd, nézd meg a többi világmárkás cuccomat is! Jó licitálást!
 
Üdv:   Regy09
 
A termék postázása közvetlenül a banki utalás ( a nyakkendő ára és a postaköltség ) megtörténte vagy a rózsaszín csekken történő befizetés megléte után történik és kb. 2-3 munkanap után érkezik meg a címre.
Mivel sajna nem tudok egész nap a gép előtt lenni, és néha a munkám miatt nem vagyok gépközelben, előfordulhat késés a postázásban. Ha nagyon sürgős postázásról van szó,  légyszi külön jelezd felém!!!
Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlással, a ruhával vagy más eladó termékkel kapcsolatban, akkor kérlek azt a vásárlás (leütés) előtt tedd meg, mert visszacserélni, sztornózni sajnos nem tudom a rengeteg ruha és az elkeveredés megelőzése végett...
Köszi a megértést!
 
 


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-29 02:55 .