2021. március 27., szombat

Lara Croft : Tomb Raider ~ Az élet bölcsője - DVD Amerikai akciófilm, Angelina Jolie , Gerard Butler - Jelenlegi ára: 75

Eredeti DVD, újszerű állapotban. Amerikai akciófilm(2003). 5. 1DD eredeti hanggal, 5. 1DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  1 óra 53 perc + extrák. Kép: 16/9. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.  
Szereplők:
  Angelina Jolie
Lara Croft
  Gerard Butler
Terry Sheridan
  Chris Barrie
Hillary
  Noah Taylor
Bryce
Ismertető:
Pandora Szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, mely valaha létezett. Jonathan Reiss a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat. A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani - bármi is legyen az - és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croftra (Angelina Jolie) és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo (Simon Yam) csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. A két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket.

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 17:59 .