2020. december 26., szombat

Svejk, a derék katona I-II. (Alázatosan jelentem, már megint itt vagyok) - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Tökéletes állapotban lévő használt DVD. A lemezen karcmentesek!
HANGOK (borító alapján):
 - magyar - stereo (DD)
 - cseh - stereo (DD)
FELIRATOK (borító alapján):  -
Svejk, a derék katona I-II.  
(Dobrý voják Svejk/Poslusne hlásím)
Rendező:  Karel Steklý
Szereplők:  Rudolf Hrusínský, Svatopluk Benes, Frantisek Filipovský        
Leírás:
I. Ha az ember hivatalosan is bolond, azt mond, amit akar. Š vejket (Rudolf Hrusínský ) az orvosi bizottság végérvényesen együgyűnek nyilvánítja, megkaphatja hát az obsitot. Így aztán azt beszélhet kocsmának kinéző törzsvendéglőjében, amit csak akar. Most, hogy Ferdinánd trónörököst meggyilkolták, gyorsan barátai közé siet, hogy jó habos söröcske mellett hangosan elmélkedhessen a nagy fontosságú eseményen.
II. A világ változik, Š vejk (Rudolf Hrusínský ) azonban maradt a régi. Jöhetnek háborúk, ínséges idők, a mosolya soha nem hervad le az arcáról. Š vejk nem is sejti, hogy állandó jókedve félelmet ébreszt a rosszak szívében, akik értetlenül állnak a kisember bátorsága előtt. Hamarosan mindenki ráébred körülötte, hogy Š vejk társaságában megszépül a világ.
Jaroslav Haš ek a Svejk révén lett a modern világirodalom egyik legolvasottabb írója, az ostoba parancsokat következetesen végrehajtó főhőse pedig végignevettette már az egész világot. A Š vejk, a derék katona és egyéb történetek című könyve 1912-ben jelent meg. A regényből készült 1956-57-es filmeket tartják minden idők legjobb Svejk feldolgozásainak!
Extrák:
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt (buborékos/pufi) borítékban tudunk felelősséggel feladni, amelynek ára a megrendelőt terheli!
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!  
Magyar Posta: Sajnos levélként már csak a maximum 2, 4 cm vastagságú borítékot visz házhoz, ezért, amennyiben otthonában szeretné megkapni a terméket, akkor csak csomagként tudom feladni a megrendelést!
FoxPost nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 11:50 .