2020. április 29., szerda

Colleen Oakley - Nem hagylak egyedül - Jelenlegi ára: 2 792 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1192368
Colleen Oakley
Nem hagylak egyedül
Daisy Richmond gyerekkora óta tudja, hogyan szervezze életét, és még a rák sem zökkentheti ki. Tennivalói listájára a heti bevásárlás, valamint a szakdolgozat megírása mellé újabb tétel kerül: új feleséget keresni férje, Jack számára - hogy a tehetséges állatorvos, de az élet gyakorlati dolgaiban gyermekien tehetetlen férfi boldogsága biztosítva legyen. Persze ez korántsem olyan egyszerű, és a húszas évei végén járó nő kénytelen újragondolni, mit is jelent az elengedés, és kinek a boldogsága a (leg)fontosabb. Versenyt fut az idővel: ultrahatékony személyiségének megfelelően, határidő előtt próbál teljesíteni egy lehetetlen feladatot.
„ Életem első csókjába kis híján belehaltam. ”
Jubilee Jenkins egy olyan ritka betegségben szenved, amely miatt nem érhet hozzá az emberekhez: allergiás az emberi bőrre, az érintésre, a hámsejtekre. Persze ilyen betegség a valóságban talán nincs is, Colleen Oakley viszont Karnyújtásnyira című regényével megteremtette számunkra ezt az egyedi hangulatú, romantikus történetet, ahol Jubilee betegsége következtében évekig úgy él, mint egy remete. Nem mozdul ki a házból, és nem tart kapcsolatot az emberekkel. Egy nap azonban…
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szem nem marad szárazon.
Bár a könyv megkapta a chick lit cimkét is, nem sűrűn éreztem azt, hogy könnyed lenne. Szó szerint engem elkapott és a földbe döngölt. Letaglózott. Nehéz egy ilyen témájú könyvet úgy értékelni, hogy ne nézzenek bolondnak. Kedvenceltem, mert tényleg a szívem olyan zugában találtam neki helyet, ahol örökké ott is marad. Bár megrázott, kifacsart, megbőgetett, azért néha meg is mosolyogtatott. Szerettem a történetet, mert elgondolkodtatott, s igazán azért rázott meg, mert bár kitalált történet, valóság ihlette.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 792 Ft
Az aukció vége: 2020-04-30 08:49 .