2020. február 29., szombat

ALOE VERA SIVERA / CSALÁNOS/ IVÓGÉL - Jelenlegi ára: 9 200 Ft

Aloe vera Sivera ivógél  1000 ml
Nőknek és férfiaknak minden életkor­ ban.
Az Aloe vera Sivera ivógél ötvözi magá­ ban három rendkívül gazdag alkotóelem hatóerejét. Az aloe vera barbadensis miller, a csalán és a méz egyenként is igen értékes összetevők. A gyógyászat más területeiről ismerjük a „ szinergia” fogalmát, amely azt jelenti, hogy az al­ kotóelemek egymás hatását felerősítik. A Sivera épp ettől lehet olyan hatásos, hogy ilyen szinergia állhat fenn az aloe vera, a csalán és a méz között. Sok olyan visszajelzést kapunk, hogy valami miatt ez „ több”, „ jobban hat”.
Csalán kivonat: igen sok, létfontossá­ gú vitamin és nyomelem szállítója, mint pl. A-, C-, E-vitamin, vas, magnézium, kálcium, hisztamin, lutein és az értékes szilícium. Fontos kiemelni a szilíciumot, amely az érfalakba beépülve visszaadja annak rugalmasságát, épségét.
Méz: a méz szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, amely az emberi szervezet működéséhez szükséges. A vérben kimutatható elemek közül több, mint 80% megtalálható benne, amelyet megfelelő körülmények között tartva akár két évig is képes megőrizni. Ezek közül a legkiemelkedőbb talán a magas B1-, B2-, B6- és C-vitamin, illetve a fol­ sav tartalom.
HATÉKONYSÁG
Az Aloe vera Sivera ivógél legnagyobb erőssége a méregtelenítő-tisztító hatás. A Sivera segít a béltisztításban, ezáltal tisztulhat a máj és a vese. Ennek a két „ szűrőnek” a tisztulásával tisztul a vér is. Ha javul a vér állapota, akkor javul a sej­ tek tápanyag és oxigén-ellátása. Ahogy idősödünk, savasodunk, a vérlemezkék egyre hajlamosabbak összetapadni. A Sivera ezt segít megakadályozni. A Si­ vera csalán kivonata részt vesz az ér­ tisztításban is, ezáltal feloldódhatnak a lerakódások az érfalakról. Így nő az ér keresztmetszete, áteresztőképessége javul. Emellett a Siverának gyulladás­ csökkentő, bélnyugtató hatása is van.
Egy tiszta és jól működő emésztő-rendszer alapvető tényezője egészsé­ günknek. Az egészségtelen étrend kö­ vetkeztében a béltraktus eltömődhet, a tápanyagok felszívódása lecsökkenhet, és az étel megemésztetlenül a gyomor­ ban, illetve a belekben maradhat. Ez idővel romlásnak indul, és méreganya­ gokat termel. A helytelen étrend továb­ bi negatív hatása, hogy az egészséges bélflóra is károsodik. A bélflóra egyik legfontosabb szerepe az emésztőrend­ szer védelme a kórokozókkal szemben. Gátolja a káros baktériumok, vírusok, gombák és egyéb élősködők megte­ lepedését, védi a bélnyálkahártya ép­ ségét és biztosítja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését. Ha sérül, akkor mind az emésztőrendszerünk, mind az immunrendszerünk működése gyengülni fog.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT
Naponta 3x30 ml az étkezések előtt. Fogyaszd az Aloe vera Sivera ivógélt íz­ lésed szerint tisztán, behűtve vagy szo­ bahőmérsékleten. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra.  
A FRESENIUS Intézet és az IASC által tanúsítva. A FRESENIUS Intézet pe­ csétje az egyik legszigorúbb pecsét a piacon. A független intézet az LR négy ivógéljét különböző időközönként szúrópróbaszerűen vizsgálta az alábbi kritériumok alapján: termesztés, fel­ dolgozás és késztermék – és mindezt folyamatosan hónapról hónapra, évről évre. Az IASC egy tudományos érdek­ képviselet, mely az aloe vera növény pozitív hatásait vizsgálja a feldolgozás és a használat során. Maryland (USA) központtal szigorú feltételek alapján vizsgálják a növényt, hogy a legkiválóbb minőséget biztosítsák.
A Super Omega 3 Aktiv kapszulával kombinálva támogatja a szív egészsé­ gét
                90% tiszta aloe verával
                7% virágmézzel
                Csalán kivonattal
 
Tápérték
/100 ml
/90 ml (=3 x 30 ml)
Kalóriaérték (kJ/kcal)
108 / 25
97 / 23
Zsír
0, 5 g
0, 5 g
ebből telített zsírsavak
0, 1 g
0, 1 g
Szénhidrát
6, 0 g
5, 4 g
ebből cukor
5, 2 g
4, 7 g
Fehérje
0, 5 g
0, 5 g

0, 01 g
0, 01 g
 
EREDETI ÁRA   10490. - 

Jelenlegi ára: 9 200 Ft
Az aukció vége: 2020-03-20 18:17 .