2019. augusztus 31., szombat

Logitech Z337 2.1 Bluetooth hangfal - Fekete - Jelenlegi ára: 23 991 Ft

Gyártói cikkszám:
980-001261
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Logitech
VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLATON KERESZTÜL KÖZVETÍTHET ZENÉT BÁRMILYEN BLUETOOTH-KAPCSOLATRA KÉPES ESZKÖZRŐLÉlvezze a vezeték nélküli adásközvetítés kényelmét és ne aggódjon többé az üzemidő miatt, hiszen ez a 2. 1-es hangszórórendszer mindig csatlakoztatva van. A 80 Watt csúcsteljesítmény / 40 Watt effektív teljesítmény erőteljes hangot biztosít.
Könnyedén elérheti a Bluetooth-párosítás gombot a vezetékes vezérlőegységen. A basszus hangerejét a mélyhangsugárzó hátulján lévő hangerőszabályzóval állíthatja.
A vezetékes kapcsolat 3, 5 mm-es vagy RCA bemeneteken keresztül lehetséges. VEZETÉK NÉLKÜLI HANGÁTVITEL BLUETOOTH-TECHNOLÓGIÁVALBármilyen Bluetooth? -eszközről hallgathat zenét vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, ehhez mindössze csatlakoztatnia kell számítógépét, okostelefonját vagy táblagépét a praktikusan a vezérlőegységre elhelyezett párosító gombbal. 80 W LENDÜLETES HANGZÁSA 80 Watt csúcsteljesítmény / 40 Watt effektív teljesítmény maximális hangerőt biztosít két magashangsugárzóból és egy nagy mélyhangsugárzóból. Élvezze a részletgazdag, tiszta és lendületes hangzástERŐS MÉLYHANGAz előre néző mélyhangsugárzó gazdag basszust állít elő, új dimenziókba emelve a videót, játékot és zenét. Tapasztalja meg az egyaránt hallható és érezhető basszust. VEZETÉKES KAPCSOLATA vezetékes kapcsolat 3, 5 mm-es vagy RCA bemeneteken keresztül lehetséges. A hangforrások közti váltáskor nem kell újra csatlakoztatnia vagy párosítania. EGYSZERŰ KEZELŐSZERVEKA vezetékes vezérlőegységen könnyedén elérheti a Bluetooth -párosítás gombját, a bekapcsológombot, a hangerőszabályzót és a fejhallgató-csatlakozót. A basszus hangerejét a mélyhangsugárzó hátulján lévő hangerőszabályzóval állíthatja.

Jelenlegi ára: 23 991 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .