2018. március 29., csütörtök

Vezeték nélküli Digitális Csengő Kapucsengő 32dall - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Vezeték nélküli Digitális Csengő ( 32 dallam )
ÚJ termék, bontatlan, eredeti csomagolásban!
Nálam legálisan vásárolhat, az adásvételről nyugtát kap, vagy akár számlát is kérhet!
Csomag tartalma:
- 1db kültéri adóegység (4x8cm, - 1db LR23 elemmel működik, - az LR23 elem tartozéka a csomagnak! )- 1db beltéri csengő vevőegység (8x12cm, - 3db AA normál-ceruza elemmel működik, - az AA elemek nem tartozékai a csomagnak! )
- MAGYAR NYELVŰ használati utasítás
Termékjellemzők:
- IP44 védettségi fokú kültéri nyomógomb ( IP44: Fröccsenő víz ellen minden irányból védett )
- 32 fajta dallam közül lehet választani
- Hatótávolság nyílt terepen max. 100m
- a beltéri egység egy DC 5V-os hálózati adapter aljzattal is rendelkezik, arra az esetre, amennyiben nem a ceruzaelemekkel, hanem hálózati feszültségről szeretné megoldani a tápellátást ( Az 5V-os hálózati adapter nem része a csomagnak! )
- Működési frekvencia: 433. 92MHZ
Használati utasítás (kivonat):
Működés leírása:
Nyomja meg az adóegységen a csengető gombot (akár röviden, akár hosszan), melynek eredményeképpen a beltéri egység megszólaltatja a 32 fajta csengőhang közül azt amelyiket Ön korábban kiválasztotta.
Csengő dallam kiválasztása:
- Pattintsa le a burkolatot az adóegység (csengető gomb) hátlapjáról, - ez akár körömmel, akár egy 10Ft-ossal, akár laposfejű csavarhúzóval megoldható.
- A csengőhang megváltoztatásához használja a SELECT gombot. A gomb megnyomását követően azonnal hallható az új dallam. Mindaddig ismételje a gomb megnyomását, amíg egy Önnek tetsző dallamhoz nem ér.
- A megfelelő dallam kiválasztása után tegye vissza a burkolatot, és innentől kezdve a beállított dallam fog megszólalni minden csengetéskor, mindaddig amíg esetlegesen újra meg nem változtatja a dallamot a fent leírt módon.
Egyéb tudnivalók:
- Az adóegység és a beltéri egység közötti maximális távolság optimális esetben 100m (nyílt terepen, zavaró tényezőktől mentes környezetben), de ez a környezeti feltételektől függően csökkenhet. A zavaró tényezők amik csökkenthetik a hatótávolságot: falak, födémek, hőszigetelt üveg, fémtárgyak közelsége, rádiohullám interferencia, rádiós eszközök, transzformátorok, elektromotorok közelsége, stb. Egy normál családi házban, ahol az áthidalandó távolság általában kevesebb mint 20m, nem lehet gond, a 20m-t még 2-3 falon át keresztül is könnyedén áthidalja az eszköz.
- Az adóegység (csengető gomb) vizállósága IP44 szabvány szerinti, ez azt jelenti hogy bár kültéri, és fröccsenő víz ellen minden irányból védett, azonban nem tehető ki közvetlen csapadéknak, tehát kültéren csak esőtől védett helyen alkalmazható, pl. eresz alatt, ami megvédi az átfolyó víztől. Az adóegység akár csavarozással, akár ragasztással rögzíthető (egy kétoldalú ragasztószivacs is része a csomagnak, de a stabilabb tartás, lopásbiztonság miatt a csavarozás ajánlott)
- A beltéri egységen elhelyezett DC 5V-os adaptercsatlakozó külső/belső átmérője: 5. 5mm/2. 1mm. A külső a negatív (0V), a belső a pozitív (5V). Amennyiben az elemek helyett ezt a DC aljzatot szeretné használni a tápellátásra, úgy egy minimum 1A-es kimeneti áramú DC 5V adapter szükséges. A DC 5V-os hálózati adaptert a szett nem tartalmazza.
Feltöltött termékeim között további biztonságtechnikai termékeket találhat: IDE KATTINTVA
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Westend) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., 3. ker Kaszásdűlő (Szentendrei úti Auchanban) -- itt csak ritkán, kb 2 hetente 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda délután) vehető át

Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2018-04-18 23:48 .