2018. február 24., szombat

Hoverboard, Smartboard, mini segway, 6.5 + Táska + Szilikon Tok + Garancia - Jelenlegi ára: 42 200 Ft

Eladó a képeken látható, nagyon keveset használt (pár alkalom) újszerű állapotú hoverboard, dobozával, töltőjével, hordozó táskával, fekete szilikon védő tokkal. A hoverboard 2019 november végéig (emag) garanciás.  
Ez a modell minőségi Samsung akkumulátorral van felszerelve!
Leírás:  
A Smart Board a városi utazások legújabb trendje, amely alkalmas fiataloknak, felnőtteknek vagy időseknek. A design ötvözi a funky elemeket a futurisztikussal, hogy megfeleljen mindenki ízlésének.
A termék egy exkluzív SMART robogó, amely csúcstechnológiai szórakoztatóeszközzé válik. A SMART elektromos robogó a "dinamikus stabilitás" elvein alapul, nagysebességű központi mikroprocesszorral, nagy pontosságú elektronikus giroszkópokkal és intelligens vezérlésű motorral rendelkezik. A SMART elektromos robogó pontosan felismeri és kiszámítja a vezető kezelési utasítását, majd irányítja a gép elmozdulását.
A pedálon állva könnyű vezetni a robogót előre, hátrafelé vagy megállni a test előre- vagy hátrafelé irányításával. A SMART elektromos robogó ötvözi a stílusos dizájnt, az egyszerű kezelhetőséget és a rugalmas vezérlést könnyű szénből, így a legjobb barátja lesz a rövid távú utazásnál, szórakozásnál és pihenésnél egyaránt.
Típus: Elektromos hoverboard
Maximális sebesség (km/h): 12 km/h
Maximális megtehető távolság (leírása szerint, függ a terheléstől): 15-20km
Emelkedési szög: 15 fok
Saját tömeg (kg): 12. 5
Minimális tömeg (kg): 20
Maximális tömeg (kg): 100
Méretek (cm) 58. 5 x 18. 5 x 18. 5
Kerék típus : 6, 5 hüvelyk - gumi
Akkumulátor típusa Li-Ion
Akkumulátor kapacitás (Ah): 2 - 4
Töltési idő (óra): 2-3
Tápfeszültség 36


Jelenlegi ára: 42 200 Ft
Az aukció vége: 2018-03-17 14:56 .