2016. október 26., szerda

CO2 palack, széndioxid tartály, 250 bar - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Eladó a képen látható 250 báros, CO2 gázzal üzemelő tűzoltópalack (széndioxidos vagy szénsavval oltó palack). Jelenleg fel van töltve, nyomás alatt van. A tárcsa elforgatását követően szisszen a palack, tehát van benne gáz.   A töltet korát, mennyiségét, minőségét és tömegét nem ismerem.
Jelen állapotában tűzoltásra vagy más adapterrel sportfegyverek (légpuskák és légpisztolyok) töltésére is alkalmas lehet, mind hordozható eszköz.
A palackon lévő feliratok (beütések):
MNOSZ 18893
MOFÉM 1958
966. 2. 9
3. 94
3. 49
250 at
Szénsav
A palack magassága tárcsával és szerelvényekkel együtt 45cm (nettó magasság 38cm), átmérője 7cm, jelenlegi tömege 4060gramm.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!
Személyes átvétel esetén, a jelenlegi, feltöl tött állapotában adom át a palackot. Postázás vagy csomagautomatás megrendelés esetén az előírásnak megfelelően leengedett, tehát üres állapotban küldöm a terméket. Ezt kérem figyelembe venni!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személyes átvétel Miskolc belvárosában lehetséges,  vagy csomagként Foxpost automatán keresztül 399Ft-ért (vagy Foxpost házhoz opcióval 790Ft), esetleg MPL csomagként 1490Ft-ért postázom.
Utánvéttel nem postázok!
Kérlek, hogy az alábbiakat a későbbi félreértések elkerülése érdekében feltétlenül olvasd el!
Licitálási és vásárlási feltételek:
1.  Mielőtt licitálnál vagy leütnéd a terméket, olvasd el alaposan a termékleírást és a szállítási feltételeket. Olvasni nem tudó, értetlenkedő emberekre sajnos nincs időm.
2. Ha valami nem egyértel mű, inkább kétszer kérdezz!
3. L! icitet NEM törlök. Ha már licitáltál, azzal elfogadtad a vásárlási feltételeket (értelmes és komoly ember nem licitál vaktában ugyebár).
4. Kifogás nincs: nem ilyenre gondoltam, nem jó a mérete, nem tetszik a színe, időközben kaptam egy másikat stb. (minden benne van a termékleírásban és a fotókon). Licitálás előtt inkább kérdezz!!!
5. Személyes átvételnél sincs visszalépési lehetőséged. Ha megnyerted az aukciót, át kell venned a terméket, amúgy miért licitáltál rá, nem igaz?
6. A termékeim személyes átvételére Miskolc belvárosi részén van lehetőség, bárki számára (akár gyalogosan, tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy autóval) jól megközelíthető helyen.
7. A termékeket igény és lehetőség szerint postázom, esetleg futárral küldöm. A szállítási költség a vevőt terheli.
8. Igény szerint Miskolc területén házhoz tudom szállítani a terméket, de ez esetben 1. 000Ft költséget számítok fel (a benzint sajnos nem adják ingyen, a kieső időről nem is szólva).
9. Személyes átvételnél egyben történő készpénzes fizetés jöhet szóba (részletfizetés nincs). Postázásnál csak banki átutalást, befizetést vagy csekkes fizetést fogadok el. Utánvétes küldéssel nem foglalkozom.
10. A kapcsolattartás elsődlegesen email-ben történik, hogy az üzletmenetnek legyen nyoma (ez mindekettőnk érdeke).
11. A kapcsolatfelvételre 3 nap, a termék kifizetésére 7 nap áll rendelkezésedre.
12. Csak akkor licitálj, ha a fentieket elfogadod!
Jó licitálást, kívánok!

Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2016-11-16 07:00 . CO2 palack, széndioxid tartály, 250 bar - Jelenlegi ára: 8 500 Ft