2016. június 30., csütörtök

auna MP32 MKII, ezüst, mikrofon abszorber, adap... - Jelenlegi ára: 28 990 Ft


auna MP32 MKII, ezüst, mikrofon abszorber, adapterekkel együtt
Termékkód: 10028565
Az auna mikrofon abszorber egy kedvező árú megoldás felvételek készítésére olyan stúdiókban, ahol a helyiség nem nyújt megfelelő feltételeket. Flexibilis ergonómiájának köszönhetően ideális élő eseményekre is.
Akusztikusan optimalizált műhabja (5cm-es vastagságú) nagyon merev és minimalizálja a nem kívánt visszatükröződéseket, zajokat és redukálja a helyiség visszhangját. Tökéletes megoldás a tiszta hanghoz. A flexibilis konstrukciót könnyen és gyorsan rászerelhetjük hagyományos állványokra és mikrofonállványokra.
A fém vezetőrúd magassága állítható, és a nagy csavarkerekekkel a panelt könnyedén a személy magasságához igazíthatjuk. A hátoldal a fém profilon kívül egy védő, lyukacsos alumíniumlemez is van, amely védi a műhabot a sérülésektől.
Fő jellemzők:
Profess zionális mikrofon abszorber, praktikusan a mikrofon mögé szerelhető Minimalizálja a helyiség visszatükröződéseit, a zajokat és visszhangokat - ideális a tiszta beszéd-, ének- vagy hangszerfelvételek készítéséhez Flexibilis, könnyű konstrukció fém vezetőrúddal és csavarkerekekkel a magasság beállításához Adapter mellékelve fészekkel, az egyszerű felszereléshez a hagyományos állványokra vagy mikrofonállványokra Műszaki paraméterek:
Alacsony tömeg Gyors összeszerelés élő eseményekhez Felcsavarozható fém profilok Szegecselt logó Anyag: fém, akusztikusan optimalizált, nagyon merev műanyag Küldemény tartalma:
1 x panel 2 x vezetőrúd 3 x csavar 1 x adapter Használati útmutató Termék méretei:
45 x 30 x 26cm (szélesség x magasság x mélység) Műhab vastagsága: 5cm Tömeg: kb. 1, 6cm
Képek:


Jelenlegi ára: 28 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . auna MP32 MKII, ezüst, mikrofon abszorber, adap... - Jelenlegi ára: 28 990 Ft