2016. április 25., hétfő

Műanyag párásító , párologtató radiátorhoz ÚJ! - Jelenlegi ára: 829 Ft


 Párologtató 
Alacsony páratartalmú radiátorral fűtött helységben hatékonyan, segéd energia nélkül, gazdaságosan és önszabályzó módon biztosítja a levegő optimális páratartalmát.
Az alacsony légnedvesség tartalom a felső légutak nyálkahártyának kiszáradásához, annak kisebb ellenálló képességhez vezet. A száraz nyálkahártya nem működik megfelelően, emiatt a légutakban gyulladásos anyagcsere termékek halmozódnak fel. Ennek elkerülése érdekében mind otthon, mind a munkahelyen javasolt a levegő párásítása.
Helyezzük a párologtatót a radiátorra a megfelelő módon és töltsük fel vízzel. A hatás javítása érdekében különböző illatanyagokat is adagolhatunk.
A párologtató műszaki kialakítása biztosítja, hogy a belehelyezett nedvszívó anyag állandóan nedves legyen, amíg ki nem párologtatja a bele töltött vizet.
Másik jelentős műszaki lényege, hogy ! a belehelyezett nedvességtartóra terelje a fűtőtestről felszálló meleg levegőáramlatot, ez jelentősen növeli a párolgást.
légnedvesítő önszabályzó is, mert akkor nedvesít többet, amikor jobban fűtenek, illetve, illetve nagyobb a fűtőtestnél felszálló légáramlat sebessége.
Anyaga ütésálló polisztirol, olvadáspontja 230 C° a víz forráspontja 100 C°, a radiátorokban keringő víz ezt a hőmérsékletet kinti nagy hideg esetén sem éri el.
A termék forró radiátor esetén sem deformálódik.
Két formája van: fekvő mely a radiátor tetejére helyezhető, ebbe 9dl víz önthető, és akasztós, amely a radiátor oldalára helyezhető, ebbe 5 dl víz tölthető.
 
Mindkét párologtató típushoz külön nedvszívó betét is kapható, amelyet időnként cserélni kell, mert az ásványanyagok nem párolognak el, és ezek a betétre csapódnak ki.
Ha a kinti hőmérséklet eléri! a mínusz 10 C° -t, 24 óra alatt elpárologtatja a benne l! evő vizet.
A termék átlátszó műanyagba csomagolva, tájékoztatóval, vonalkóddal ellát va, színe fehér.
Fekvő párologtató 30 darab átlátszó műanyag egység csomagban, ehhez tartozó betét: egy csomagban három darab betét van. Tízes gyűjtőcsomag ban.
Akasztós párologtató 24d arab átlátszó műanyag egység csomagban, ehhez tartozó betét: egy csomagban kettő darab betét van. Tízes gyűjtőcsomagban.
Figyelem: Gázkonvektoron, elektromos fűtőtesten, tűzhelyen 
alkalmazni TILOS!
A párologtató műszaki kialakítása biztosítja, hogy a belehelyezett nedves ségtartóra terelje a fűtőtestről felszálló meleg levegő áramot, ami jelentősen növeli a párolgást.
Az akasztó a radiátor típusához formálható.
Ne feledje minden este feltölteni vízzel a kialakított nyíláson keresztül.
 
1 - páradús levegő áramlása
2 - felső burkolat
3 - nedve! sségtartó
4 - folyadék a párologtatóban
5 - radiátor
6 - felszálló légáramlás 
 Jó egészséget!  
 mérete: 33x19cm 


Jelenlegi ára: 829 Ft
Az aukció vége: 2016-05-16 10:29 . Műanyag párásító , párologtató radiátorhoz ÚJ! - Jelenlegi ára: 829 Ft